Ook dit jaar hebben wij als Thuisfrontcommissie van de MAF weer een uniek aanbod van bijzondere wijnen geselecteerd.

De twee toppers van vorig jaar hebben we terug laten komen. Dat zijn de Castillo en de Chardonnay. Daarnaast hebben we 3 nieuwe wijnen voor u uitgezocht.

Dankzij de grote inkoop kunnen wij u deze kwaliteitswijnen voor een mooie prijs aanbieden!  In de informatie hierbeneden kunt u er meer over lezen. De opbrengst van de wijnen gaat volledig naar de MAF toe.

In de omgeving van Dordrecht worden er een tweetal wijnproefavonden georganiseerd. Op deze avonden kunt u de wijnen komen proeven en direct kopen en meenemen.

Voor bestellingen in de omgeving van Harderwijk en Voorthuizen kunt u een mail sturen naar het mailadres tfcbrugmans@gmail.com

Hieronder staan de wijnen die dit jaar worden aangeboden. Prijs voor alle wijnen is per doos €34,99  (doos is 6 stuks)

 

 

 

 

 

 

 

CASTILLO de Solistico Tempranillo

De topper die we al vaker hebben gehad en hij blijft favoriet! Een Tempranillo (2012) uit Spanje met een vleugje Cabernet Sauvignon. Afkomstig uit Catalonië en gerijpt op roest vrij staal. Dit om het fruitige karakter te behouden. De wijn heeft wat jaren gelegen wat resuleert in een krachtige wijn met een mooie structuur. Noten, rood fruit en vanille. Een Spaans pareltje.

 

 

 

EL CAMPO Chardonnay

Deze Chileense chardonnay (2017) komt van de voet van de Andes en is helder van kleur met tonen van witte bloemen, ananas en gedroogd fruit. Uitstekende keuze bij zeevruchten en kaas. De druiven zijn rijp geplukt voor maximale aroma’s.

 

 

CHEVALIER Alexis Lichine Sauvignon Blanc

Het is een heldere, bleekgele witte wijn met lichte groentint en geurige aroma's van witte bloemen, ananas, ander tropisch fruit en lichte mineraliteit. De frisse smaak is rond en plezierig met tonen van limoen en grapefruit en een mooie balans. Chevalier Alexis Lichine Sauvignon Blanc is een heerlijke aperitiefwijn en goede begeleider bij wit vlees, schaal- en schelpdieren en zachte kazen.

 

 

 

CHEVALIER Alexis Lichine Merlot

De wijn heeft een diep robijnrode kleur met onmiskenbaar geurige aroma's van rood fruit, zwarte bessen en kersen. De smaak is heerlijk fruitig met rijpe, zijdezachte tannines en heeft een lange nasmaak. Chevalier Alexis Lichine Merlot smaakt bijzonder lekker als dagelijks aperitief en is een zeer goede begeleider bij gegrilde kip, gebakken tofu in salades en verfijnde kazen. De wijn kan zonder problemen 2 tot 4 jaar na oogstjaar worden opgelegd.

 

 

 

CHEVALIER Alexis Lichine Cabernet Sauvignon

Deze heeft een intens donkerrood tot paarse kleur en een kenmerkend aroma van zwarte bessen, rood cassisfruit en aangename hint van kruiden. Zijn smaak is vol en fruitig met iets van zoethout en rijpe tannines, een mooie structuur en lange nasmaak. De Cabernet Sauvignon smaakt perfect als aperitief en erg lekker bij rood vlees en diverse kaassoorten. De wijn kan zonder problemen 2 tot 4 jaar na oogstjaar worden opgelegd.