Even Voorstellen

Wij zijn Johan en Reinate Brugmans–Bakker. Wij hebben elkaar in 2005 ontmoet in Zuid-Afrika. In 2008 zijn we getrouwd en hebben een paar mooie jaren in Dordrecht gewoond.

Reinate is opgegroeid in Voorthuizen en heeft in verschillende ziekenhuizen op de afdeling Radiologie gewerkt.

Johan is opgegroeid in Dordrecht en heeft al van jongs af aan een passie voor vliegen. Hij is altijd al geïnteresseerd in het werk van MAF. Toch heeft hij eerst een aantal jaren als financieel adviseur gewerkt voor er in 2009 er concreet een verlangen te groeien om zelf voor MAF te gaan werken als piloot.

In 2013 zijn wij aangenomen door MAF als pilotenechtpaar in opleiding. Na het behalen van de benodigde brevetten, een half jaar Bijbelschool en de nodige andere trainingen zijn we in april 2017 naar Tsjaad uitgezonden.

We mochten twee jaar in Tsjaad werkzaam zijn. Johan als piloot en Reinate was o.a. betrokken bij een centrum voor kwetsbare vrouwen. In het voorjaar 2019 zijn we verhuisd naar Zuid-Soedan. Hier zal Johan de eerste tijd als Operations Manager werken en daarna weer aan de slag gaan als piloot.

Samen hebben we het verlangen om onze gaven in te zetten om onder de bevolking van het land waar we werkzaam zijn te werken. We willen op een praktische manier Gods liefde aan onze naasten hier laten zien.