Blog:
Vliegopleiding afgerond!Afgelopen week heeft Johan zijn vliegopleiding kunnen afronden met een vlieg assessment voor MAF International. Hiermee is hij klaar met de benodigde vliegopleidingen. Wel staat er nog een interne vliegtraining van MAF op het programma in Australië. Johan zal daarom in februari 2017 afreizen naar Australië om dit 5 weken programma te volgen.

Daarnaast is het commerciële brevet gehaald. Op de foto staat Johan met de examinator die zojuist had verteld dat hij geslaagd was. We zijn erg blij en dankbaar dat alles tot nu toe zo goed is verlopen!

Dinsdag 18 oktober heeft Johan nog een technical interview met MAF International. Dit kan gewoon thuis omdat dit via Skype zal plaatsvinden. Een technical interview is een gesprek waarbij er allerlei vragen worden gesteld over vliegtechnische dingen en zal Johan scenario’s voorgeschoteld krijgen om te kijken hoe hij hier mee om gaat. Al met al hebben we de komende tijd nog best een druk programma. Bidt u met ons mee dat alles verder goed mag verlopen?