Blog:
Naar huisWe hoopten vandaag terug naar huis te gaan, maar kregen gisteren te horen dat de benodigde papieren om naar Zuid Soedan te reizen niet op tijd binnen waren gekomen. De koffers konden dus weer worden uitgepakt…

We wisten dat dit kon gebeuren, hielden er rekening mee en toch… als er dan na maanden de mogelijkheid is om naar huis te gaan verheug je je daar toch op. Naar huis gaan, dat is toch wat je wilt. Begrijp ons niet verkeerd, het is zeker ook fijn hier in Oeganda. We hebben oude vrienden ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. We genieten van het groene Oeganda, de vele vogels en het heerlijke weer. We genieten ervan dat we er nu weer met de auto op uit kunnen (alhoewel het verkeer een drama kan zijn hier) en van al het lekkers dat je hier kunt kopen.

En toch… we missen ons huis en onze collega’s. We willen weer lekker aan de slag. Vooral wetend dat onze collega’s in Zuid Soedan al maanden het land niet uit geweest zijn en zeker iemand extra kunnen gebruiken. Dit weekend mocht het niet zo zijn. We bidden om een andere mogelijkheid om naar huis te komen. Vertrouwend op Hem, die alle macht heeft, in de hemel en op aarde.