Blog:
Orientation MAFIn de afgelopen week zijn we in Engeland geweest voor een introductieweek van MAF. De thema’s die we behandeld hebben waren heel divers. Van geestelijke strijd tot en met IT en van tropische ziektes tot en met  de houding waarin je moet gaan liggen als er een handgranaat naar je toe wordt gegooid.

We kijken terug op een leerzame week. Onze groep bestond naast nog twee andere Nederlandse stellen ook uit twee Britten en een Australisch echtpaar. We hebben veel onderwerpen behandeld. Vooral onderwerpen als het leven op een compound en hoe ga je om als er conflicten in het team ontstaan waren erg boeiend. We hadden een groep met veel humor en dat was vooral bij de wat moeilijkere onderwerpen erg fijn. Daarnaast hadden onze Australische collega’s al jaren ervaring in Papua Nieuw Guinea. Hun verhalen en ervaringen waren voor ons als groep erg waardevol.

We hebben heel veel informatie gekregen over MAF Internationaal als organisatie. Welke afdelingen zijn er en wie doet wat. We vinden het echt een zegen om te zien dat MAF professioneel georganiseerd is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We kunnen straks in Tsjaad altijd terugvallen op een internationaal team van mensen die vanuit het hoofdkantoor van MAF in Engeland de programma’s coördineren.

Bekijk de foto’s!

Deze diashow vereist JavaScript.